Over ons

Themis Pensioen Professionals is opgericht op 21 april 2016. Partners zijn Robbert van Woerden en Rob van Horssen.

Robbert van Woerden

drs Robbert van Woerden FFP is werkzaam geweest als hoofd van de afdeling Fiscale en Juridische Zaken bij Pensioendesk Nederland te Baarn en heeft gewerkt als senior consultant bij KWPS te Amsterdam. Hij is een ervaren spreker op pensioencongressen maar verzorgt ook incompanytrainingen voor zowel werkgevers als werknemers.  Begrijpelijk maken met voorbeelden is zijn credo. Sinds 2019 is hij (mede) hoofdredacteur van het vakblad Pensioen en Praktijk.

Voor HR-adviseurs heeft hij een tweetal boeken geschreven. Hij is zeer ervaren in het begeleiden van een wijziging van pensioenregelingen. Een andere specialiteit is communicatie met werknemers over pensioen en hen helpen met de keuzemogelijkheden in een pensioenregeling.

Van Woerden heeft zowel een economische als een juridische achtergrond. Daarnaast is hij gecertificeerd financieel planner.

https://www.linkedin.com/robbertvanwoerden

Rob van Horssen

Rob van Horssen Is Register Adviseur in Assurantiën (RAIA) en gecertificeerd Pensioenspecialist. Hij is in 1989 de oprichter geweest van VIB Rob van Horssen BV, een gespecialiseerd financieel dienstverlener met vergunningen voor alle financiële deelgebieden. Door de jaren heen heeft hij het bedrijf uitgebreid en opgesplitst in diverse afdelingen met allemaal hun eigen specialisaties. Daaronder vallen onder andere het pensioenbedrijf, de bancaire dienstverlening, het verzekeringsbedrijf en de assuradeurentak (volmachtbedrijf). Vanaf 1 april 2016 is het pensioenbedrijf ingebracht in de nieuwe entiteit Themis Pensioen Professionals BV. Als Algemeen Directeur en partner is hij nog steeds verantwoordelijk voor alle afdelingen binnen het bedrijf. Rob is auteur van diverse vakartikelen en heeft als columnist veel kritische artikelen geschreven. Naast de aandacht voor zijn gezin, sport hij graag (skiën, squash, hardlopen en fitness) en is hij ook een gepassioneerd privé-vlieger. Rob staat dicht bij zichzelf en stelt bij het adviseren de menselijke kant altijd voorop.

https://nl.linkedin.com/in/rob-van-horssen-29173519

Bel ons

+31 (0) 24 679 0840

Deskundig advies

Themis Pensioen voor en door professionals

Themis Pensioen Professionals geeft deskundig advies op gebied van pensioen en inkomensplanning